Terveyspalvelut

 

Verkossa toimivista terveyspalveluista voit saada tietoa ja apua. Voit myös tarkastella terveystietojasi OmaKanta-palvelussa.

 

Hyödyllisiä linkkejä:

 

  • MIELI ry tarjoaa tukea ja apua kriiseissä ja vaikeissa elämäntilanteissa matalalla kynnyksellä ja ilman lähetettä. Tarjolla on keskusteluapua kriisipuhelimessa, chatissa, kriisivastaanoton ajanvarauksella sekä vertaistukiryhmissä.

  • Hyvis tarjoaa luotettavaa, asiantuntijoiden tarkastamaa tietoa hyvinvoinnista ja terveydestä Etelä-Karjalassa, Etelä-Pohjanmaalla, Itä-Savossa, Keski-Suomessa, Kymenlaaksossa, Päijät-Hämeessä ja Satakunnassa. Sivuilla voit testata ja seurata terveyttäsi, etsiä sosiaali- ja terveyspalveluita sekä asioida sähköisesti.

 

OmaKanta

 

  • OmaKanta on Kelan ylläpitämä terveydenhuollon sähköinen asiointipalvelu.

  • OmaKannasta voit tarkastella omia terveystietojasi. Löydät sieltä esimerkiksi tiedot voimassa olevista resepteistäsi.

  • OmaKantaan voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla, sirullisella henkilökortilla tai mobiilivarmenteella. OmaKanta on käytössä kaikille Suomen kansalaisille.

  • Pääset OmaKantaan menemällä osoitteeseen kanta.fi ja painamalla Kirjaudu OmaKantaan.

 

 

Video-kuvakeOmaKanta-opastevideo: Terveystiedot

Terveystiedot-sivulla näet Kanta-palveluihin tallennetut tiedot terveydenhuollon käynneistä ja niihin liittyvistä potilastiedoista.

 

 

Video-kuvakeOmaKanta-opastevideo: Reseptit

Reseptit-sivulla voit selata reseptejäsi ja tulostaa niistä yhteenvedon. Mikäli resepti on uusittavissa, voit lähettää uusimispyynnön.

 

Terveyspalvelut